Tule meille töihin

Tarjoamme monipuolisia ja merkityksellisiä työtehtäviä alueen kuntien ja Mehiläisen yhteisyrityksessä, joka vastaa Meri-Lapin alueen perusterveydenhuollon- ja erikoissairaanhoidon palveluista.

Meillä on kiinnostavia työmahdollisuuksia terveydenhuollon ammattilaisille, vastavalmistuneille ja opiskelijoille.

Lääkärirekrytointi

Länsi-Pohjan suuri ulkoistuskokonaisuutemme tarjoaa lääketieteen opiskelijalle ainutlaatuiset mahdollisuudet aloittaa työt Mehiläisessä jo amanuenssina. Ydinajatuksemme onkin kulkea lääkäriopiskelijoiden kanssa aina amanuenssivaiheesta valmistumisen jälkeisiin töihin, erikoistumispolun loppuun ja erikoislääkärin uraan saakka.

Kaikilla alueemme terveyskeskuksilla sekä Länsi-Pohjan keskussairaalassa on yliopiston koulutusoikeudet, joten meillä voit suorittaa erikoistumisjaksoja erittäin kattavasti. Kouluttajalääkäreitä ja kokeneita kollegoita on sekä jokaisessa terveyskeskuksessamme, että sairaalassa. Perehdytykseen on nimetty oma lääkäri. Tk-palvelujakson voi suorittaa joustavasti alueen terveyskeskuksissa ja halutessaan yhdistää sitä saman työantajan kautta sairaalapalveluihin omalla erikoisalallasi tai kerätä erikoistumishakuun tarvittavia pisteitä 3-6kk pituisella jaksolla omalla erikoisalalla. Meillä on myös kokonaan räätälöity yleislääketieteen erikoistumisohjelma.

Tarjoamme erikoislääkäreille mielenkiintoisia uramahdollisuuksia dynaamisessa ja ketterästi toimivassa työskentely-ympäristössä. Työnkuvaa voidaan räätälöidä erikoisalakohtaisesti toiveiden mukaan ja sairaalassamme on mahdollisuus päästä mukaan kehittämään Suomen ainutlaatuisinta terveydenhuoltoa.

Käy katsomassa lääkäreiden avoimet työpaikat Mehiläisen sivuilta. Käytä hakusuodatusta Lääkäri – Mehiläinen Länsi-Pohja kohdassa Kaikki työpaikat.

Amanuenssuurihakemukset lähetetään osoitteeseen: lansipohja.laakarirekrytointi​@mehilainen.fi

Lääkärirekrytoinnin yhteystiedot

lansipohja.laakarirekrytointi​@mehilainen.fi

Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi​@mehilainen.fi

Hoitaja- ja sihteerirekrytointi

Haemme innostuvia hyvän asenteen omaavia sairaanhoitajia, lähihoitajia ja  sihteereitä huipputiimeihimme. Meillä on laajana konsernina hyvät mahdollisuudet tarjota jatkuvaa oppimista sekä itsensä kehittymistä työssä. Eri erikoisalat takaavat mielenkiintoisen työn sekä erinomaisen työkokemuksen omalle urallesi. Meillä voit myös oman työsi ohella tai sairaanhoidon opiskelijana tehdä keikkaluonteista työtä.

Lisätietoja tehtävistä antaa henkilöstökoordinaattori Mari Yliherva.

Käy katsomassa hoitajien avoimet työpaikat Mehiläisen sivuilta.

Hoitaja- ja sihteerirekrytoinnin yhteystiedot

Kaikki ajankohtaiset