Saavutettavuusseloste

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy pyrkii takaamaan verkkosivujensa saavutettavuuden Lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 mukaisesti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:n selaimella käytettävää verkkosivustoa mehilainenlansipohja.fi.

Saavutettavuuden tila

Tämä verkkosivusto täyttää Verkkosisällön saavutettavuusohjeiden (WCAG) 2.1 tason AA vaatimukset osittain. Vaatimuksia täyttämättömät poikkeukset mainitaan jäljempänä.

Ei-saavutettava sisältö

Seuraavat verkkosivuston osat eivät täytä saavutettavuusvaatimuksia:

  • Sivuston HTML-koodi voi sisältää merkintöjä, jotka eivät täytä HTML/XHTML-­määritystä. (WCAG-ohjeistuksen kriteeri 4.1.1, jäsentäminen). Todennäköisesti nämäkin osat sivustosta näkyvät täysin oikein selaimille ja ruudunlukijoille.
  • Yhteystiedot-sivun kartta. Kartan elementillä ei ole sen ohittamista helpottavaa otsikkoa, jonka avustavat teknologiat voisivat esittää. Näppäimistökohdistus kulkee kartan lävitse. (WCAG kriteerit 1.1.1, 1.3.2 ja 2.4.3.)

Tämän saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä seloste on laadittu 23.8.2021.

Selosteen on laatinut verkkosivuston kehityksestä vastaava yritys. Arvio sivuston saavutettavuuden tilasta perustuu automaattisen työkalun suorittamaan testaukseen, ihmisen suorittamaan testaukseen ja kehittäjien tekemään arvioon.

Palaute ja yhteystiedot

Voit jättää palautetta saavutettavuusvaatimuksiin liittyen tai pyytää direktiivin soveltamisalan ulkopuolelle jätettyjä tietoja ja sisältöä palautelomakkeen kautta.

Täytäntöönpanomenettely

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus@avi.fi

puh. 029 501 6000

 

Kaikki ajankohtaiset