Sairaalan kuntoutus

Me Länsi-Pohjan keskussairaalan kuntoutuksessa vastaamme eri erikoisalojen kuntoutuksesta ja meille lähetettyjen potilaiden terveysongelmien tutkimisesta ja kuntoutuskeinojen suunnittelusta. 

Toimintakyky ja pärjääminen arjen askareissa ovat ykköstavoitteitamme. Kuntoutuksen moninaiset menetelmät ovat meille tuttuja, olipa hoidon keskiössä sitten vauva tai vaari. 

Länsi-Pohjan kuntoutus on samaa saumatonta organisaatiota Simosta Tornioon. Yhteinen palvelulinja mahdollistaa katkeamattoman kuntoutuksen alkaen tarvittaessa kotoa ja päättyen mahdollisen sairaalahoidon jälkeen takaisin kotiin. Terveysasemilla tarjoamme kuntoutusarvioita, lähikuntoutusta ja vuodenosastoilla edistämme kuntouttavaa työotetta tervehtymistä tukemaan. Kotikäyntejäkin voimme tehdä. 

Emme kuitenkaan pärjää yksin, vaan tarvitsemme ympärille muita terveys- ja sosiaalihuollon ammattilaisia ja ennen kaikkea kuntoutujaa itseään ja usein hänen läheisiään. Kuntoutuminen on voi vaatia töitä kaikilta osapuolilta. Olemme valmiita tekemään oman osamme.