Kulkurajoituksia Länsi-Pohjan keskussairaalassa tiukennetaan

Kaikki ylimääräinen kulkeminen Länsi-Pohjan keskussairaalassa on tällä hetkellä kielletty koronavirukselta suojautumisen vuoksi.

Keskussairaalan pääovi on auki vain arkisin 7-16 ja viikonloppuisin/arkipyhinä 8-16. Muina aikoina vieraiden kulku sairaalaan tapahtuu akuuttiklinikan kautta.

Omaisiin kannattaa pitää yhteyttä puhelimitse. Sallittuja vierailuja ovat:

  • Vanhemmat saavat olla sairaalassa potilaana olevan lapsensa luona.
  • Isät tai tukihenkilöt ovat edelleen tervetulleita mukaan synnytyssaliin (päivitetty 6.4.2020).
  • Lähiomaiset voivat käydä tapaamassa kriittisesti sairaita potilaita.

Vierailijoiden on oltava täysin terveitä ja oireettomia ja heillä ei saa olla 14 vrk:n sisällä tapahtunutta ulkomaan matkaa. Epäselvissä tapauksissa pääsyn sairaalaan ratkaisee osaston hoitava lääkäri tai päivystysaikaan akuuttiklinikan lääkäri.

Huomaattehan, että terveydenhuollon ammattilainen on ma-pe 7-16 ovella arvioimassa sairaalassa käynnin aiheellisuutta ja tiedustelee edellä mainittuja asioita myös niiltä asiakkailta, joilla on voimassa olevan ajanvaraus. Em. ajan ulkopuolella sairaalaan vierailijat soittakaa akuuttiklinikan edestä numeroon 040 – 149 1191, jolloin akuuttiklinikan hoitaja arvioi käynnin aiheellisuuden ja tulee avaamaan teille oven.

Kaikki ajanvarauksia koskevat asiat tulee hoitaa puhelimitse. Yksiköiden puhelinnumerot löytyvät Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:n Internetsivulta. Kaikki potilasmaksuasiat tulee hoitaa puhelimitse tai sähköpostitse. Potilastoimiston puhelinnumerot ovat 040-149 1151, 040-149 1152 ja 040-149 1153. Sähköpostiosoite on potilastoimisto@lpshp.fi.

 

Länsi-Pohjan sosiaali- ja terveyspalvelujen ja sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy