Mehiläinen Länsi-Pohjassa käyttöön maksuton etävastaanotto – Älypuhelimella yhteys lääkäriin tai hoitajaan ympäri vuorokauden

Mehiläinen Länsi-Pohjassa avataan 1.4.2019 maksuton digitaalinen etävastaanotto, joka palvelee torniolaisia, kemiläisiä ja keminmaalaisia ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Älylaitteilla ja verkossa toimivat vastaanottopalvelut tuotetaan Mehiläisen Digiklinikalla. Etävastaanoton tavoitteena on palvella asiakkaita entistä paremmin, nopeammin ja asiakaslähtöisemmin.  Kyseessä on Mehiläisen tuottama chat-palvelu, josta saa terveydenhoitoalan ammattilaisen hoidon ja arvion sekä tarvittaessa hoitoonohjauksen täysin maksutta. Digiklinikalla voi asioida sekä älylaitteeseen ladattavan OmaMehiläinen-sovelluksen että -verkkopalvelun kautta. Digiklinikan chat-palvelussa lääkäri vastaa yhteydenottoihin joka päivä klo 7–23 ja hoitaja puolestaan yöaikaan klo 23–7, mukaan lukien viikonloput ja arkipyhät.

Digiklinikalla voidaan hoitaa mm. ihottumia, silmä- ja allergiaoireita, virtsatietulehduksia sekä hyönteisten pistoja ja puremia.

Etävastaanotto toimii sekä OmaMehiläinen-sovelluksessa että -verkkopalvelussa osoitteessa oma.mehilainen.fi.

Näin otat OmaMehiläinen-sovelluksen käyttöösi

  • Lataa OmaMehiläinen-sovellus Google Playstä tai App Storesta.
  • OmaMehiläinen-sovellukseen tunnistaudutaan vain ensimmäisellä kerralla verkkopankkitunnuksilla.
  • Lue ja hyväksy palvelun käyttöehdot.
  • Jatkossa et tarvitse pankkitunnuksia käyttääksesi palvelua vaan voit kirjautua palveluun valitsemallasi PIN-koodilla tai sormenjälkitunnistuksen avulla.
  • Kirjauduttuasi sovellukseen, valitse oikeasta alakulmasta ”Lisää” ja täytä omat tietosi sovellukseen. Voit liittää lapsesi tiedot ”perheenjäsenet” –kohdassa, jonka jälkeen voit hoitaa myös hänen terveyteensä liittyviä asioita Digiklinikalla.
  • Avaa Digiklinikka valikon kohdasta ”Digiklinikka” ja valitse ”Julkinen terveysasema Mehiläinen Länsi-Pohja”.
  • Kirjoita viestiin oireestasi ja liitä tarvittaessa mukaan kuva.
  • Saat vastauksen tunnin sisällä. Sovelluksessa saat lisäksi ilmoituksen puhelimeesi vastauksen saapumisesta.