Kotiutus ja jatkohoito

Kotiin lähtiessäsi saat jatkohoito-ohjeet, tiedon mahdollisesta jälkitarkastuksesta ja myös siitä, mihin voit tarvittaessa ottaa yhteyttä. Ilmoita hoitavalle lääkärille hyvissä ajoin ennen kotiuttamista, mitä todistuksia ja muita asiapapereita tarvitset. Jos sairautesi vaatii muun kuin yleisen kulkuneuvon käyttöä, saat osastolta tarvittavan todistuksen sairausvakuutuksen korvaamaa kuljetusta varten.

Hoitopalaute

Käy tutustumassa Omakannassa oleviin potilastietoihisi ja täydennä sinne tarvittaessa hoitoon liittyvät suostumukset ja tahdonilmaisut. 

Hoitopalautteet eli epikriisit ja reseptit ovat katsottavissa sähköisessä muodossa Omakannasta. Omakantaan kirjaudutaan pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai sähköisellä henkilökortilla. Mikäli haluat hoitopalautekstin kirjepostina, mainitse siitä käyntisi yhteydessä hoitohenkilökunnalle taikka ole tarvittaessa yhteydessä sinua hoitaneeseen yksikköön.

Lähetämme käynnistäsi yhteenvedon asuinkuntasi terveyskeskukseen. Mikäli sinulla on jotain jakelua vastaan, ilmoita siitä hoitavalle lääkärille. 

Anna palautetta saamastasi hoidosta

Sairaalan henkilökunta toivoo, että annat palautetta saamastasi hoidosta ja palveluista nettisivujen sähköisellä palauttelomakkeella tai vastaamalla tekstiviestitse tulevaan NPS-kyselyyn. Lue lisää NPS-kyselystä asikaskokemuksen mittaaminen -sivulta. NPS-kyselyn tulos on päivittyy kerran viikossa nettisivuillemme.

Mikäli sinulla on huomautettavaa hoidosta, kohtelusta tai muusta vastaavasta, toimintaohjeet löytyvät Hoidon laatu ja turvallisuus -sivulta.